Sinisterra weet van interesse: "Ik ben gevleid door geruchten"

1 mei 2020, 10:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luis Sinisterra staat al twee maanden buitenspel met een zware knieblessure, maar dat betekent nadat het rustig is rond de buitenspeler van Feyenoord. De Colombiaan presteerde voor zijn kwetsuur uitstekend en staat naar verluidt in de belangstelling van enkele grote clubs. Zelf probeert hij rustig te blijven.

"Ik wil heel graag in de beste teams ter wereld willen spelen. Het moet wel een team zijn dat bij me past en waar ik kan groeien als speler", zegt de aanvaller tegen Sport W. Volgens diverse media heeft Atlético Madrid interesse in hem. "Ik ben gevleid door de geruchten. Het is één van mijn doelen om naar de top te gaan, maar op dit moment ligt mijn focus bij Feyenoord en op mijn herstel."

Herstellen zal de twintigjarige aanvaller nog maanden moeten doen. Volgens hem verloopt de revalidatie naar wens. "Het gaat uitstekend, we zien positieve vooruitgang. Voor mijn herstel heeft de club deuren voor mij geopend, ik ben de enige speler die naar de club kan gaan. Hierdoor hebben we vooruitgang kunnen boeken in het herstel. Het is nog niet duidelijk wanneer ik weer fit ben, maar ik wil voorzichtig zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen