Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Finnbogason looft Ziyech: "Geeft ze zoals je ze wilt hebben"

Finnbogason looft Ziyech: "Geeft ze zoals je ze wilt hebben"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 mei 2020 – Vanuit Duitsland volgt Alfred Finnbogason de verrichtingen in Nederland nog steeds. De IJslandse oud-spits van sc Heerenveen is inmiddels speler van FC Augsburg. Hij volgt de Eredivisie echter ook nog steeds en is met name te spreken over Hakim Ziyech.

Finnbogason kende tussen 2012 en 2014 twee uitstekende jaren bij sc Heerenveen, waarvoor hij respectievelijk 24 en 29 goals maakte in de Eredivisie. Met name zijn klik met Hakim Ziyech viel op. Sinds zijn vertrek uit Nederland is Finnbogason Ziyech blijven volgen. Hij is lyrisch over zijn oud-teamgenoot. "Oh mijn god…", zegt hij in De Telegraaf. "En ik wist al dat hij goed was, hè. Maar wat hij de laatste jaren laat zien, is niet normaal. Dat ik een goede klik met hem had? Wie geen goede klik heeft met Ziyech, is geen goede spits. Je hoeft alleen goed te bewegen. Hij geeft de ballen precies zoals je ze wil hebben."

De verwachting van de aanvaller is dan ook dat Ziyech gaat slagen bij Chelsea. "Zonder twijfel wordt de Premier League een grote test voor hem", zegt de spits. "Spelers zijn beter en agressiever, maar kijk wat hij bij Ajax met zijn kwaliteiten in de Champions League al heeft laten zien. Hij is something special en zal een big signing worden voor Chelsea. De druk zal groot zijn, maar hij kan het waarmaken. Hij is ook geen jonge jongen meer, weet hoe het werkt."

De 31-jarige aanvaller maakt zich momenteel met Augsburg op voor een eventuele hervatting in de Bundesliga. Die kan al op korte termijn plaatsvinden. "Het is hier zó georganiseerd", zegt de IJslander. "Doorlopend krijgen we updates over wat we wel of niet kunnen of moeten doen. Duitsland is een goed land om te zijn, wanneer ons iets zoals dit overkomt. Ik heb het gevoel dat ze de situatie hier steeds meer onder controle hebben. Er werd gemikt op de hervatting van de competitie op 9 mei, nu is het doel 16 mei." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd