Lokhoff over NAC: "Je broek zakt hier toch wel weer van af"

30 april 2020, 22:24

Opnieuw heerst de onrust bij NAC Breda. Het vertrek van directeur Luuc Eisenga en onvrede over technisch directeur Tom van den Abbeele zetten de Bredanaars voor een bestuurlijke crisis. "Je broek zakt hier toch wel weer van af als je dit nieuws te horen krijgt", aldus Ton Lokhoff over het mislukte huwelijk tussen NAC en Eisenga.

"Ik zie vooral fouten in het voorwerk. Als je er na een jaar al achterkomt dat de visies niet overeenkomen, dan heb je van tevoren je werk niet goed gedaan", zegt Lokhoff, die NAC als speler en trainer diende, tegen Omroep Brabant. NAC heeft al een opvolger voor Eisenga op het oog. Volgens Lokhoff moet die vooral binding hebben met de club. "Je moet iemand aanstellen die de club kent, die weet hoe om te gaan met de NAC-fans en sponsoren. Daar begint alles mee."

Lokhoff heeft ook nog een naam in gedachten. "Ik pleit voor John Peek. Hij is al jaren voorzitter geweest van NAC, heeft in de Raad van Commissarissen gezeten, kent de club dus goed, heeft kennis van zaken en is communicatief sterk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen