Driemanschap NEC uit elkaar: Meijer beoogd hoofdtrainer

30 april 2020, 21:00

Het trainerstrio van NEC valt uit elkaar. Van Adrie Bogers nemen de Nijmegenaren afscheid en Fraçois Gesthuizen keert terug naar de jeugdacademie. Rogier Meijer, die dit seizoen het driemanschap compleet maakte, is de beoogde hoofdtrainer.

Dat meldt Omroep Gelderland. Bogers beschikt over een aflopend contract en NEC heeft besloten die niet te verlengen. Met Gesthuizen lag al een afspraak dat hij terug kon keren naar de jeugdopleiding. De kans bestaat dat hij het nieuw te vormen Onder 21-team voor zijn rekening neemt. "Ik had niet het idee dat ik de nieuwe hoofdtrainer zou worden bij NEC, maar de rol van assistent had mij prima gepast. Ik had het goed naar mijn zin bij de selectie. Daar ligt mijn hart", laat Gesthuizen weten aan [a,https://www.gelderlander.nl/nec/nec-doet-twee-trainers-van-de-hand-alleen-rogier-meijer-blijft-over~a61b032c/,_blank,De Gelderlander].

Bogers kwam in 2017 naar De Goffert, wat gebeurde op voorspraak van toenmalig technisch directeur Remco Oversier. Sindsdien bekleedde hij diverse functies binnen de technische staf. Bogers begon als assistent-trainer, maar schoof snel door als hoofdtrainer omdat NEC niemand anders kon vinden. Ondanks de koppositie moest Bogers in de winterstop wijken voor Pepijn Lijnders en ging hij alsnog aan de slag als assistent. Na de komst van Jack de Gier bleef Bogers op zijn post als rechterhand. Nadat De Gier werd ontslagen maakte Bogers het seizoen af met Ron de Groot en Rogier Meijer. Deze jaargang vormde Bogers het trainerstrio met Meijer en Gesthuizen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen