Officieel: Ten Rouwelaar verruilt NAC voor Anderlecht

30 april 2020, 19:28

Jelle ten Rouwelaar heeft zijn overgang naar Anderecht afgerond. Na dertien jaar verlaat hij NAC Breda en gaat de Fries in Brussel als keeperstrainer aan de slag. "Gezien zijn staat van dienst en loyaliteit aan NAC, gunnen wij hem dit van harte", aldus NAC's technisch directeur Tom van den Abbeele.

Ten Rouwelaar beëindigde in 2016 zijn carrière en werd daarna keeperstrainer van NAC. "Jelle is naast een bijzonder goede en ambitieuze keeperstrainer ook een geweldig mens. Hij zal dan ook erg gemist worden binnen NAC", aldus Van den Abbeele op het clubkanaal van NAC. "Jelle gaf onlangs bij ons aan een stap te willen maken in zijn carrière om een ambitie na te streven."

Ten Rouwelaar: "NAC is een heel mooie club met fantastische supporters. Zij stonden al die jaren letterlijk en figuurlijk achter me, in goede en slechte tijden. Zonder de supporters is er geen NAC. De steun en het vertrouwen die ik al die jaren van ze heb gekregen is onbeschrijflijk en het is lastig om in een aantal zinnen dit gevoel uit de drukken. Ik ben alle supporters van NAC ontzettend dankbaar voor alle mooie momenten die we hebben mogen meemaken."

Bij Anderlecht komt Ten Rouwelaar nog een Fries tegen: Michel Vlap is bij paars-wit bezig aan zijn eerste seizoen. Mogelijk dat Ten Rouwelaar Michel Vorm onder zijn hoede krijgt. De doelman van Tottenham Hotspur wordt in verband gebracht met de Belgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen