Grim: "Als je competities niet uitspeelt, kun je niet degraderen"

30 april 2020, 09:58

Voor Fred Grim kwam de beslissing van de KNVB om geen ploegen te laten degraderen allesbehalve als een verrassing. Volgens de oefenmeester is het onmogelijk om ploegen te laten degraderen, als nog niet de gehele competitie is afgemaakt. "Als je competities niet uitspeelt, is het in mijn ogen duidelijk dat je niet kan degraderen."

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Er is een keuze gemaakt door de KNVB tussen een aantal opties", aldus Grim. "Het is voor Cambuur en De Graafschap heel vervelend. Maar wij concentreren ons op de Eredivisie", wilde Grim er niet te veel over kwijt. Dat er nog stappen worden ondernomen door die clubs, is Grim niet direct bang voor. "Daar zijn we niet mee bezig, we weten dat we Eredivisie spelen."

Voor Grim was het feit dat RKC Waalwijk zou degraderen, nog geen zekerheid. "Vorig seizoen stonden we in de negentigste minuut nog achter tegen Go Ahead Eagles. Was toen de kans berekend dat we het niet zouden redden, waren ze vermoedelijk op honderd procent gekomen", doelde de oefenmeester op de promotie- degradatiewedstrijd. "Wij zijn er altijd in blijven geloven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen