Arthur: "Bij Barça blijven is de enige optie die mij interesseert"

29 april 2020, 15:20

Arthur Melo is niet van plan op korte termijn te vertrekken bij FC Barcelona. De 23-jarige Braziliaanse middenvelder is de voorbije dagen in verband gebracht met een overgang naar Juventus, maar een vertrek uit Camp Nou ligt niet in het verschiet. 'Bij FC Barcelona blijven is de enige optie mij interesseert', schrijft hij woensdag in een statement.

Mundo Deportivo meldde eerder deze week dat de onderhandelingen tussen FC Barcelona en Juventus wat betreft Arthur in een vergevorderd stadium zitten. De Braziliaan lijkt echter weinig te voelen voor een overgang naar Turijn. 'Ik ben hier gelukkig en wil de club en staf bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben. Dat is voor mij een extra reden om duidelijk te maken dat het mijn wens is om hier door te gaan.'

Ook Inter, Paris Saint-Germain en Manchester United zijn genoemd als mogelijke bestemming voor Arthur. 'De theoretische interesse van grote clubs is een compliment en een goed teken, maar ik heb slechts één ding in gedachten: hier nog jaren blijven. Barça is de club waar ik altijd voor heb willen spelen en het is mijn bedoeling om het blaugrana-shirt nog lang te dragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen