MVV start in O21-competitie en blijft schuldenvrij volgend seizoen

28 april 2020, 22:50

MVV gaat vanaf volgend seizoen deelnemen aan de O21-competitie. Robbie Servais, assistent-trainer bij het eerste elftal, wordt hoofdcoach van de ploeg die deelneemt aan de nieuwe opgerichte competitie door de KNVB. Tevens hebben de Limburgers de begroting voor volgend seizoen rond en verwachten schuldenvrij te blijven. 

Dat schrijft De Limburger. Deelname aan de O21-competitie is in principe 'verplicht', al mogen clubs ook kiezen voor het instromen in de reguliere voetbalpiramde. Dan beginnen de nieuwe clubs echter wel op het laagste niveau, waardoor die route door bijna niemand wordt gekozen. Deelnemen aan beide competities mag ook, maar ook dat gebeurt vrijwel niet. 

Lees ook: Feyenoord is de enige topclub die deelneemt aan O21-competitie

Deelname aan de nieuwe competitie kost de Eerste Divisie-club weinig extra geld, helemaal omdat coach Servais al in dienst is. Mede daarom heeft de Limburgse club de begroting voor volgend seizoen al zo goed als rond. Mede door de coronacrisis zal er moeten bezuinigd, maar volgens het regionale medium blijft MVV voor het nieuwe seizoen wel schuldenvrij. Eerder op de dag kondigde Telstar aan ook deel te nemen aan de O21-competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen