Cocu en co leveren loon in, PSG bereid buiten Frankrijk te spelen

28 april 2020, 22:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Phillip Cocu, zijn technische staf en zijn spelersgroep van Derby County hebben een deel van hun salaris ingeleverd. Hoeveel er precies wordt ingeleverd is weliswaar onbekend, maar het gaat over een veel groter deel dan in de Engelse media wordt beweerd. Eerder gingen Championship-clubs Bristol City, Cardiff City en Swansea City hen voor.

Dat laat Derby County weten op de clubsite. Wayne Rooney was een van de voortrekkers van het proces om spelers loon in te laten leveren, maar het eerste verzoek van de club werd afgewezen door de spelers. Mede door de inmenging van Rooney is er een akkoord bereikt, waar naar verluidt tussen de 25 en 50 procent van de lonen wordt ingeleverd. 

PSG-baas denkt aan spelen buiten Frankrijk

Paris Saint-Germain-eigenaar Nasser Al Khelaifi heeft begrip getoond voor de beslissing van de Franse voetbalbond om de competities definitief stil te leggen en niet meer te hervatten. Mocht er besloten worden om de Champions League wel uit te spelen, doet de Franse topclub desondanks nog graag mee. El Khelaifi geeft tegenover RMC Sport aan dat PSG – dat Borussia Dortmund reeds uitschakelde in het miljardenbal – zelfs bereid is om buiten Frankrijk te spelen als de medische omstandigheden dat toelaten.

Lees ook: Stekker gaat uit Ligue 1: regering laat competitie niet hervatten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen