Zaakwaarnemer: "Verwacht dat Bruma bij PSV blijft"

28 april 2020, 20:51   Bijgewerkt: 28 april 2020, 23:10

PSV-aanvaller Bruma kende een zeer matig debuutseizoen in Eindhoven, toch denkt de buitenspeler nog niet aan een vertrek in de zomer. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Catio Baldé althans. De Portugees werd de laatste tijd al gelinkt aan een snel vertrek bij PSV, maar dat lijkt dus niet aan de orde.

Tegenover het Eindhovens Dagblad ontkent Baldé de interesse die er zou zijn vanuit Turkije. "Er speelt niks concreets. Bruma meldt zich volgende week weer in Eindhoven, zoals de bedoeling is. Zijn doel is om bij PSV daarna alsnog prijzen te winnen", verduidelijkt zijn belangenbehartiger. "Op dit moment verwacht ik dat hij ook komend seizoen bij PSV blijft."

Bruma is een van de duurste spelers uit de historie van PSV en kwam afgelopen seizoen voor zo'n vijftien miljoen over van RB Leizpig. Inmiddels speelde hij 31 duels namens PSV, waarin hij vijfmaal scoorde en vier assists gaf. De laatste duels voor de coronastip keek hij ondanks veel afwezigen voorin bij PSV vanaf de bank toe. Onder Roger Schmidt hoopt hij een nieuwe kans te krijgen en zich wél te laten zien.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen