'PSV en Feyenoord hebben interesse in VVV'er Pachonik'

28 april 2020, 11:57

PSV en Feyenoord hebben belangstelling voor Tobias Pachonik van VVV-Venlo. De Venlonaren hopen de 25-jarige rechtsback snel te verkopen. Naast de Nederlandse topclubs is er ook interesse vanuit het buitenland. VfB Stuttgart is daar één van.

Met dat bericht treedt De Limbruger naar buiten. Pachonik, die vorig jaar transfervrij overkwam van het Italiaanse Carpi, is ook al eens in verband gebracht met clubs uit Engeland en Italië. Voor VVV biedt alle belangstelling perspectief. De nummer dertien mag daardoor hopen op een flinke transfersom. In deze periode is dat zeer welkom voor VVV.

Lees ook: VVV heeft Hupperts op het oog: "Ik kan er niets over zeggen"

De Limburgers houden zich achter schermen ook bezig met een opvolger. Daarbij speelt ook het vertrek van Roel Janssen naar Fortuna Sittard een rol. Moreno Rutten, die vorige zomer VVV verruilde voor Crotone, is de belangrijkste kandidaat om naar De Koel te komen. Rutten raakte in zijn eerste seizoen voor de Serie B-club al op een zijspoor. De 27-jarige verdediger is in gesprek om zijn contract te ontbinden. VVV had hem in de winterstop al willen huren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen