Na ADO Den Haag neemt ook FC Utrecht jurist De Weger in de arm

28 april 2020, 09:32

Jurist Frans de Weger gaat FC Utrecht bijstaan. De Weger maakte vrijdag nog indruk toen hij namens ADO Den Haag het woord voerde in de KNVB-call. Met hem hoopt Utrecht een Europees ticket af te kunnen dwingen. De Domstedelingen lijken echter niet te kiezen voor de optie een algemene ledenvergadering uit te schrijven.

Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren bevestigde bij tv-programma Op1 dat zijn club De Weger in de arm neemt. De Weger begeleidt Utrecht in de gang naar de rechter en de UEFA. Welke route Utrecht precies gaat bewandelen, wil Van Seumeren niet kwijt. "Ik wil de KNVB niet wijzer maken over tactiek die wij willen volgen."

ADO-jurist maakt indruk: "Verschrikkelijk veel kennis van zaken"

Van Seumeren denkt niet dat Utrecht gebruik maakt van de mogelijkheid een algemene ledenvergadering (ALV) uit te schrijven. "Dit past niet in de strategie die wij willen volgen." De ALV is een instrument om de genomen beslissingen van de KNVB mogelijk terug te draaien. Om een ledenvergadering uit te schrijven, zijn er vier clubs nodig. Het zou SC Cambuur en De Graafschap wel uitkomst kunnen bieden.

Lees ook: 'Gudde's positie lijkt niet langer houdbaar bij ALV'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen