Gisteren gemist: Onana, UEFA-hulp en juridische stappen

28 april 2020, 00:30   Bijgewerkt: 27 april 2020, 23:45

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 27 april.

De Telegraaf: Barcelona meldt zich voor Onana, mogelijk ruildeal

André Onana kan terugkeren bij FC Barcelona. De Catalaanse topclub heeft zich via Onana's zaakwaarnemer Albert Botines officieel gemeld voor de 24-jarige keeper. Dat meldt De Telegraaf althans. Ajax zou niet willen meewerken aan een vertrek.

'De Graafschap onderneemt juridische stappen richting KNVB'

De Graafschap gaat juridische stappen tegen de KNVB ondernemen. Dat heeft de clubleiding van de nummer twee van de Eerste Divisie maandagavond besloten, meldt De Gelderlander. Via de rechter wil de club zo promotie naar de Eredivisie afdwingen.

RKC-kamp: "100% zeker dat wij komend seizoen Eredivisie spelen"

RKC is niet onder de indruk van de maatregelen die SC Cambuur en De Graafschap lijken te nemen. Frank van Mosselveld: zijn ploeg speelt ook volgend seizoen gewoon in de Eredivisie.

UEFA schiet bonden te hulp: lidstaten krijgen samen 236 miljoen

De Europese voetbalbond UEFA gaat haar lidstaten helpen in de financiële strijd tegen de coronacrisis. Elk van de in totaal 55 lidstaten krijgt 4 op de rekening. Het totale bedrag dat de UEFA uitgeeft om de crisis te bestrijden komt daarmee op 236,5 miljoen euro.

'Milan ziet in Boadu opvolger van stoppende Ibrahimovic'

Myron Boadu wordt in de gaten gehouden door AC Milan. De Italiaanse in verval geraakte topclub ziet in de jonge spits van AZ de ideale opvolger van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed (38) denkt volgens het Italiaanse Tuttosport namelijk aan stoppen, waardoor Milan na dit seizoen misschien een nieuwe spits moet aantrekken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen