Telegraaf: Barça meldt zich voor Onana, mogelijk ruildeal

27 april 2020, 23:07   Bijgewerkt: 28 april 2020, 10:46

André Onana kan terugkeren bij FC Barcelona. De Catalaanse topclub heeft zich via Onana's zaakwaarnemer Albert Botines officieel gemeld voor de 24-jarige keeper. Dat meldt De Telegraaf althans. Ajax zou niet willen meewerken aan een vertrek.

Dat terwijl Onana volgens bronnen eigenlijk na dit seizoen wilde vertrekken uit Amsterdam. De coronacrisis zorgt er echter voor dat de transfermarkt voor een groot gedeelte op de schop gaat. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil zodoende proberen om de uitblinkende doelman nog een jaar in Amsterdam te houden.

Ruildeal

Mogelijk wordt er vanaf de Spaanse kant gewerkt met een ruildeal. Reservekeeper Neto, toptalent Riqui Puig én Alex Collado of Carles Alena worden volgens de Nederlandse krant mogelijk in de deal betrokken. Het is natuurlijk de vraag of Onana bij een eventuele transfer de eerste doelman wordt. Marc-André ter Stegen maakt al seizoenen achter elkaar indruk in Camp Nou.

Wel zou een transfer een hereniging met Frenkie de Jong betekenen. De middenvelder verkaste vorige zomer al naar Barcelona.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen