'Ronaldo keert dinsdag terug in Turijn en gaat in quarantaine'

27 april 2020, 20:24

Volgens Portugese media keert Cristiano Ronaldo dinsdag weer terug in Turijn. De ster van Juventus gaat vervolgens vanwege de Italiaanse coronamaatregelen veertien dagen in quarantaine en sluit daarna aan bij de groepstraining van Juventus, die op 18 mei weer toegestaan is.

Op die datum worden enkele maatregelen versoepeld. Zo mogen profclubs vanaf maandag 18 mei weer in groepsverband trainen. Individueel mogen sporters vanaf 4 mei weer sportieve activiteiten ondernemen, maar alleen als ze twee meter afstand van elkaar houden. Dat betekent goed nieuws wat betreft een eventuele hervatting van de Serie A.

Italiaanse media zetten hun zinnen vooralsnog op begin juni als hervattingsdatum. Die maand mogen kappers, bars en restaurants in het land weer open. En wie weet dus ook weer – lege – voetbalstadions. Veel hangt af van de manier waarop er met de 'mei-maatregelen' wordt omgegaan. "Daarna zullen we evalueren of de voorwaarden aanwezig zijn om het seizoen voort te zetten", liet premier Guiseppe Conte in een persconferentie weten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen