'Milan ziet in Boadu opvolger van stoppende Ibrahimovic'

'Milan ziet in Boadu opvolger van stoppende Ibrahimovic'

27 april 2020 – Myron Boadu wordt in de gaten gehouden door AC Milan. De Italiaanse in verval geraakte topclub ziet in de jonge spits van AZ de ideale opvolger van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed (38) denkt volgens het Italiaanse Tuttosport namelijk aan stoppen, waardoor Milan na dit seizoen misschien een nieuwe spits moet aantrekken.

Voor de coronacrisis was Boadu aardig op schot in de Eredivisie. De negentienjarige maakte in 24 duels 14 doelpunten en liet zich ook in de Europa League meermaals zien. Volgens Tuttosport kost de enkelvoudig international van Oranje 25 miljoen euro. Een duurder alternatief voor de club is Luka Jovic, die bij Real Madrid geen indruk maakt en de door de club opgelegde coronamaatregelen aan de laars lapte. 

Onder normale omstandigheden hield AZ rekening met veel interesse voor Boadu, maar ook voor Calvin Stengs, Teun Koopmeiners en Oussama Idrissi. Koopmeiners werd vorige week genoemd als mogelijke aanwinst voor Everton, terwijl Wim Kieft de jonge AZ'ers adviseerde om nog een jaar in Alkmaar te blijven.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021