Kluivert over terugkeer bij Ajax: "Het is wel mijn droom"

27 april 2020, 13:10

Als het aan Justin Kluivert ligt, dan keert hij ooit tijdens zijn carrière terug bij Ajax. De buitenspeler verliet Amsterdam twee jaar geleden en koos voor een transfer naar AS Roma. De liefde voor Ajax is echter niet verdwenen bij de twintigjarige aanvaller.

Tegenover Helden geeft de aanvaller aan dat hij een terugkeer naar Ajax mooi zou vinden, al is het de vraag op welke termijn dat gebeurt. "Het is wel mijn droom om waar ik ben gestart ook weer te eindigen", vertelt Kluivert. Voor hem was het enigszins wrang dat Ajax juist in het seizoen na zijn vertrek bijna de Champions League-finale haalde. "Ik had er vorig seizoen graag bij willen zijn. Ik heb er geen spijt van dat ik bij Ajax ben vertrokken, maar ik was er graag bij geweest. Ik denk meerdere spelers wel", zegt Kluivert.

De twintigjarige vleugelflitser speelde dit seizoen achttien Serie A-duels waarin hij vier keer scoorde. Zijn doel is om volgend seizoen in de EK-selectie van Oranje te zitten, al kwam hij de afgelopen tijd niet verder dan Jong Oranje. "Ik weet ook niet of ik een vaste waarde bij Oranje zou zijn als ik bij Ajax was gebleven. Misschien had ik wel niet gespeeld, of zat ik nu bij een andere club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen