'ADO gaat niet door met Pardew en heeft Steijn in vizier'

'ADO gaat niet door met Pardew en heeft Steijn in vizier'

27 april 2020 – Het heeft er alle schijn van Alan Pardew niet meer voor de groep zal staan bij ADO Den Haag. De Engelse trainer had een verbintenis tot het einde van het seizoen en de verwachting is volgens De Telegraaf dat er geen nieuw contract gaat komen.

Het dagblad meldt dat ADO niet van plan is om door te gaan met de Engelsman, die met ADO slechts één wedstrijd wist te winnen. Dat was nota bene tegen RKC Waalwijk in de eerste wedstrijd van Pardew. Daarna werd er drie keer gelijkgespeeld en vier keer verloren. Omdat de KNVB heeft besloten om geen promotie/degradatie toe te passen, speelt ADO ook komend seizoen in de Eredivisie.

Volgens De Telegraaf heeft ADO het vizier nu gericht op Maurice Steijn, die na zijn vertrek bij Al-Wahda zonder club zit. ADO-directeur Mohamed Hamdi liet afgelopen weekend al weten dat hij in beeld is. "We gaan kijken of we weer met elkaar in gesprek kunnen gaan, maar we moeten eerst een beslissing nemen over de huidige hoofdcoach. Dat is de volgorde. Maurice zou een trainer kunnen zijn die bij ons past, maar we kunnen nog niet op de zaken vooruitlopen", sprak de directeur.

gerelateerd