De Wolf: "Toen Advocaat bijtekende, voelde ik echt energie"

De Wolf: "Toen Advocaat bijtekende, voelde ik echt energie"

27 april 2020 – John de Wolf staat te popelen om weer aan het werk te gaan. De assistent-trainer van Feyenoord zit zicht thuis al tijden te verbijten door de coronacrisis en kan niet wachten om weer op het veld te staan. Hij is bovendien blij dat Dick Advocaat bij heeft getekend.Dat was nog even de vraag, maar kwam onlangs rond. Dat betekent dat hij ook komend seizoen voor de groep zal staan. "Toen Feyenoord Advocaat en Cor Pot een jaar langer vastlegde, voelde ik echt de energie in mijn lijf", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Dat veld op, dacht ik, wetende dat het nog niet kan. Dat uitbundige is een beetje uit de mens verdwenen. Pas als we dat weer terughebben, is deze crisis voorbij."

De Wolf kijkt er in ieder geval naar uit dat het allemaal weer 'normaal' is. "Toch moet het ergens weer normaal worden straks. Dat we ook blij kunnen worden van kleine dingen en dat ook durven te zeggen. In oktober zou ik gaan trouwen met Inge. Dat stellen we maar even uit. Dat huwelijk komt er, maar wel in een tijd dat je weer blij mag zijn met voor jou belangrijke dingen."

De voormalig verdediger krijgt veel van de crisis van dichtbij mee. "Mijn dochter, de dochter van mijn vriendin en mijn schoondochter werken alle drie in de zorg. Ik hoor wat ze meemaken. Ik ben trots, maar ook angstig. Ze zitten in de frontlinie, je hoopt dat ze niets oplopen. Ik ben toch al een aparte op dat gebied. Mijn vader is slechts 58 jaar geworden en dat getal zit al zo lang in mijn hoofd. Ik zit niet te trillen op de bank, maar het doet wel iets. In december hoop ik dezelfde leeftijd te bereiken. Eerlijk: op die dag drink ik een extra glaasje, hoor."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 17 januari 2021

  2. zaterdag 16 januari 2021