Menzo: "Nu zien we wat voor bevoorrechte mensen we zijn"

26 april 2020, 23:58

Voor Stanley Menzo komt het gewone leven weer op gang. Na twee weken quarantaine in Shanghai is de 56-jarige trainer terug in Peking, waar hij trainer is van het beloftenteam van Guoan. Inmiddels staat hij ook weer op het trainingsveld.

Het leven in Peking ziet er anders uit dan voor de coronacrisis, vertelt Menzo tegen het Algemeen Dagblad. "Het is een stuk rustiger, ongelooflijk. Normaal doe ik er een uur over om naar de stad te gaan, nu twintig minuten. Iedereen draagt ook een mondkapje. Verder kan ik alles doen. Ik zit gewoon op mijn scooter, kan uit eten of wat gaan drinken. Het is alleen kleinschaliger."

Sinds vandaag (zondag) beschikt Menzo weer over een volledige groep. De voormalig doelman hoopt binnenkort intern wat wedstrijden te kunnen spelen. "Ik ben wel happy op dit moment, dat ik mijn werk kan doen. Ik sta graag op het veld met spelers. Ik denk dat iedereen dat heeft in het voetbal. Velen vragen zich af wanneer ze weer mogen. Nu missen we het en zien we wat voor bevoorrechte mensen we als profs zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen