Bayern aast op 'toptalent uit Europa' en 'internationale ster'

26 april 2020, 21:59

De onzekerheid over de toekomst weerhoudt Bayern München er niet van om komende zomer de portemonnee te trekken. Hasan Salihamidzic, technisch directeur van de Duitse grootmacht, licht een tipje van de sluier op over de transferplannen van Der Rekordmeister. "We willen ons versterken met een toptalent uit Europa en ook een internationale ster naar München halen", zegt hij tegen Kicker.

Namen noemt Salihamidzic logischerwijs niet. BILD denkt echter te weten welke spelers de technisch directeur in het vizier heeft: Leroy Sané van Manchester City en Sergiño Dest van Ajax. Beide spelers worden al langere tijd in verband gebracht met een overgang naar Zuid-Duitsland. Ook Dayot Upamecano (RB Leipzig) en Kai Havertz (Bayer Leverkusen) zouden op het lijstje van Bayern staan, maar zij spelen al in Duitsland.

Voetbal International wist onlangs te melden dat de transfer van Dest naar Bayern München 'on hold' staat. "Het gaat even niet door, zoals het mij gemeld is", zei Ajax-watcher Marco Timmer. "Dat zorgt ervoor dat hij waarschijnlijk nog een jaar in Amsterdam te zien is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen