Ten Hag denkt ook volgend seizoen Ajax-trainer te zijn

26 april 2020, 13:38   Bijgewerkt: 26 april 2020, 13:53

Erik ten Hag verwacht ook volgend seizoen bij Ajax aan het roer te staan. De naam van de Tukker is dit seizoen meermaals in verband gebracht met buitenlandse clubs. Op dit moment gaat hij uit van nog een seizoen Ajax. "Die insteek heb ik zeker, anders was ik ook niet dagelijks zo actief betrokken bij komend seizoen", aldus Ten Hag.

"Voor mij zijn de doelen het belangrijkste. Met een representatief elftal in Europa uitkomen, spelen om de landstitel in Nederland. Ik denk dat dit ook bij de rest leeft, maar ik ken niet alle financiële inzichten, dus daar moeten we nog wel over van gedachten wisselen", laat de oefenmeester weten aan het Algemeen Dagblad. Hij beseft ook dat het op dit moment niet mogelijk is om spelers aan te trekken. "Alle seinen staan momenteel even op rood, alles staat on hold. Dat kan ik ook wel begrijpen, want we zitten in een onzekere periode. Ajax zit nu financieel nog in een goede positie, maar dat verandert als de coronacrisis te lang gaat duren."

Ten Hag over seizoen: "We hebben onze doelen gehaald"

Anderzijds betekent de coronacrisis ook dat een vertrek van Donny van de Beek, André Onana en Nicolas Tagliafico niet langer vanzelfsprekend is. "Ik wil niemand kwijt", benadrukt Ten Hag."Tegelijkertijd is het algemeen bekend dat Ajax ieder seizoen minimaal wel één of twee uitgaande transfers nodig heeft. Met Hakim Ziyech is er al eentje gedaan. En ik weet dat er afspraken liggen met een aantal spelers. Alleen dan moet er wel een club met het juiste bedrag komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen