Arsenal opent complex voor hervatting individuele trainingen

26 april 2020, 09:13   Bijgewerkt: 26 april 2020, 10:49

Arsenal opent maandag het trainingscomplex voor zijn spelers. De selectie van de Londenaren krijgt de ruimte om individuele trainingen af te werken. Deze ontwikkeling betekent echter niet dat een hervatting van het Engelse voetbal een stap dichterbij is.

De trainingen gebeuren onder strikte regels. Social distancing wordt te allen tijde gehandhaafd. Van groepstrainingen is absoluut geen sprake. "Spelers krijgen vanaf volgende week toegang tot ons trainingscomplex", laat een woordvoerder van Arsenal weten aan The Guardian. "De toegang is beperkt. Alle gebouwen blijven gesloten. Spelers reizen alleen, doen hun individuele training en gaan naar huis."

Lees ook: Arsenal zet als eerste Engelse topclub mes in salarissen spelers

De Britse kwaliteitskrant voegt eraan toe dat de keuze van Arsenal er waarschijnlijk vooral een is om professioneel gedrag te bevorderen. Deze week raakten Alexandre Lacazette, David Luiz, Nicolas Pepe en Granit Xhaka in opspraak. Het viertal hield zich niet aan de coronamaatregelen. Zo spraken Luiz en Xhaka met elkaar af en werd Pepe met vrienden op een pleintje gesignaleerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen