Koopmeiners genoemd als vers bloed voor Everton

26 april 2020, 08:41   Bijgewerkt: 26 april 2020, 10:50

Teun Koopmeiners mag dromen van de Premier League. De 22-jarige aanvoerder van AZ wordt in Engeland genoemd als versterking voor Everton. De club wil voor het nieuwe seizoen vers bloed op het middenveld, omdat  Morgan Schneiderlin (30) en Gylfi Sigurdsson (30) hun langste tijd op Goodison Park hebben gehad.

The Sun claimt dat technisch directeur Marcel Brands Koopmeiners in de picture heeft. Volgens het 'exclusive' bericht wordt ook AC Milan in verband gebracht met de AZ-speler. De tabloid - neem het gerucht daarom met een korrel zout - verbindt ook een prijskaartje aan de middenvelder: ruim dertien miljoen euro. De jeugdinternational van Jong Oranje beschikt in Alkmaar nog over een contract tot de zomer van 2023.

Brands denkt dat Koopmeiners, die vorige maand nog debuteerde in de voorselectie van het Nederlands elftal, succesvoller kan zijn dan dat AZ-teamgenoot Jordy Clasie dat was in de Premier League. Clasie verruilde vijf jaar geleden Feyenoord voor Southampton, maar flopte op St. Mary's

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen