La Liga-clubs die niet willen spelen, worden gestraft

25 april 2020, 23:21

In Spanje is het de bedoeling dat de competitie wordt afgemaakt. Vanwege de financiën van de clubs is het zeer belangrijker dat het seizoen in La Liga wordt voltooid. La Liga-baas Javier Tebas voert de druk op richting de clubs en benadrukt nogmaals het belang van het afmaken van het seizoen.

La Liga wil het seizoen graag afmaken, ook te voorkomen dat de clubs in enorme financiële problemen komen. Tegelijkertijd zijn er vanuit andere instanties zorgen, vooral over de gezondheid van de spelers. Voorzitter Tebas benadrukt dat het de bedoeling is dat er gevoetbald wordt. "Als een club weigert te spelen, terwijl de autoriteiten hebben gezegd dat het oké is, dan zullen ze hun wedstrijden reglementair verliezen", heeft de competitiebaas laten weten.

Tebas beseft dat het moeilijk is voor de clubs moeilijk is om te trainen en de teams voor te bereiden, zeker ook omdat voetbal een contactsport is. "Alle clubs moeten dit samen doen", zegt de voorzitter. "Als er één zich niet aan het gezondheidsprotocol houdt, een fout maakt en spelers besmet raken, raakt dat iedereen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen