Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Supportersvereniging Utrecht witheet: "Amateuristische bende"

Supportersvereniging Utrecht witheet: "Amateuristische bende"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

25 april 2020 – De storm is nog zeker niet gaan liggen bij FC Utrecht, dat zich zwaar tekort gedaan voelt door de KNVB. De nummer zes van de Eredivisie grijpt overal naast, want de club krijgt zowel geen Europees voetbal als geen bekerfinale. Belachelijk, vindt voorzitter van de supportersvereniging Teun den Hartog.

De voorzitter van de supportersvereniging spuwt zijn gal bij het Algemeen Dagblad. Utrecht heeft drie punten minder dan dan nummer vier Willem II, maar ook een duel minder gespeeld. Daarnaast krijgt de club ook niet de kans om de bekerfinale te spelen. Via dat toernooi had de club niet alleen een prijs, maar ook Europees voetbal kunnen grijpen. "Het is echt ongelofelijk. Wat een amateuristische bende bij de KNVB. Dit valt toch niet te verkopen. Ze doen een stemming, maar die respecteren ze vervolgens niet. Achttien man wil patat, negen een ijsje en negen maakt het niet uit. En dan zegt de KNVB: we nemen toch maar een ijsje. Leg het mij maar uit. Dan kun je toch niet zo'n besluit nemen?", zegt hij.

De preses weet dat Utrecht nog een grote kans maakte op Europees voetbal. "We hebben de laatste jaren altijd de play-offs gehaald, diverse keren de beker gewonnen. We hebben het over serieus geld, hè. Zes miljoen startgeld, plus de miljoenen van de wedstrijden", vervolgt Den Hartog. "Dit is een cadeau van de KNVB aan Feyenoord. Wij grijpen overal naast. Een mooi cadeautje voor ons 50-jarig bestaan, maar niet heus." Den Hartog zou het goed vinden als de bekerfinale alsnog gespeeld wordt. "We kunnen de bekerfinale best na 1 september spelen. Dan maak je de bekercompetitie gewoon af. Dat is het eerlijkste, maar dat gebeurt niet. Het is onbegrijpelijk. Het is volksverlakkerij. We zijn erg boos, laaiend zelfs."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd