Twente-directeur is duidelijk: "Moet veel werk worden verzet"

25 april 2020, 19:05

Nu het Eredivisie-seizoen definitief ten einde is, gaat de blik van FC Twente weer vooruit. De club uit Enschede is er volgend voetbaljaar weer bij en heeft veel werk te doen om de zaken goed voor elkaar te hebben richten het nieuwe seizoen.

Directeur Paul van der Kraan weet dat er veel dingen nog onduidelijk zijn. "Neem de supporters. Over de seizoenkaarten hebben we uiteraard wel nagedacht. Daarover start over een week of twee een campagne. Maar er is natuurlijk die onzekere factor rondom 1 september. Is dat de richtdatum? We weten het niet", zegt de algemeen directeur tegen RTV Oost.

Ook wat betreft de sponsors is er nog veel onduidelijk, ziet Van der Kraan. "Er zijn nog veel bedrijven die nog niet hebben aangegeven of ze doorgaan. Met hen zijn we uiteraard in gesprek. Maar ook hier is er onzekerheid of ze bij de wedstrijden aanwezig kunnen zijn bij de start van het seizoen." Waar de directeur nog niets over kan zeggen, is over de selectie. Daarover is volgens hem nog geen nieuws. "Niet over de spelers en ook niet over de trainer. We kunnen nu aan de slag. Maar er moet nog heel veel werk worden verzet, om met een gerust hart aan het nieuwe seizoen te beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen