Steijn in beeld bij ADO: "Hij is een jongen van de club"

25 april 2020, 18:35

Hoewel de stofwolken rondom de KNVB-beslissingen nog maar net opgetrokken zijn, denkt ADO Den Haag alweer aan de toekomst. De vraag is of hoofdtrainer Alan Pardew langer bij de club blijft. Directeur Mohamed Hamdi kan daar nu nog niets over zeggen.

De kans dat de Engelse trainer in Den Haag blijft, lijkt klein. In de winter was Maurice Steijn al in beeld en ook nu staat zijn naam op lijstjes in Den Haag. De coach werd in 2014 ontslagen, maar heeft nog altijd een goede reputatie. "Hij is een jongen van de club. Maurice was in december, januari absoluut een hele goede kandidaat voor de club. Het is geen geheim dat we toen goede gesprekken hebben gehad, maar de tijd was toen nog niet rijp", zegt Hamdi tegen Veronica Inside.

Of er nieuwe gesprekken komen, weet Hamdi niet. "We gaan kijken of we weer met elkaar in gesprek kunnen gaan, maar we moeten eerst een beslissing nemen over de huidige hoofdcoach. Dat is de volgorde. Maurice zou een trainer kunnen zijn die bij ons past, maar we kunnen nog niet op de zaken vooruitlopen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen