Voormalig FC Emmen-verdediger Siekman terug naar HHC

25 april 2020, 13:21

Voormalig FC Emmen-verdediger Tim Siekman (29) keert terug bij zijn oude club HHC Hardenberg. Hij komt over van het Belgische Lommel SK – uitkomend op het tweede niveau en is de vervanger van Stephen Warmolts, eveneens voormalig verdediger van FC Emmen.

Warmolts stapt na dit seizoen over naar Kozakken Boys, waardoor er achterin een vacature ontstond. Het is geen toeval dat Siekman die invult, aangezien hij doorbrak bij HHC. "Het is mooi en speciaal, dat ik terugkeer naar de plek waar ik drie jaar heb gespeeld. Ik heb altijd aangegeven dat als ik terugga naar de amateurs, dat ik terugga naar HHC Hardenberg. Je zit nu met corona en het wordt een onzekere transferperiode, met deze transfer kan ik zekerheid inbouwen. HHC is de amateurclub geweest waar ik mooie herinneringen aan heb."

Lees ook: Emmenaar Siekman kiest voor Belgisch avontuur bij Lommel SK

Siekman was tot aan de winterstop een vaste kracht bij Lommel SK, maar kwam in de tweede seizoenshelft plots volledig niet meer aan spelen toe. De Belgische club heeft voor volgend seizoen nog geen proflicentie. Daarom wilde Siekman – die liefst 179 duels namens FC Emmen speelde – zekerheid inbouwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen