Grim: "Geweldig dat we nog een jaar in de Eredivisie blijven"

25 april 2020, 11:08

RKC Waalwijk stevende af op degradatie uit de Eredivisie, maar is volgend seizoen toch van de partij op het hoogste niveau. Door het besluit van de KNVB degradeert de hekkensluiter niet. Het zorgt voor tevredenheid en blijdschap bij Fred Grim.

Voor de trainer van RKC was het vrijdag, net als voor vele andere voetbalmensen, een spannende dag. In de middag kwam het goede nieuws naar buiten. "Zolang wachten op een beslissing, dat was killing", zegt Grim tegen het Brabants Dagblad. Hij is blij zijn ploeg in de Eredivisie blijft. "Ik had daar wel een mening over. Als een competitie niet is uitgespeeld, dan kun je geen clubs laten degraderen. Maar uit mijn mond had dat niet objectief geklonken."

"Het is geweldig dat we in de Eredivisie blijven", zegt Grim. "Maar als sportmensen hadden we het liever op een andere manier gerealiseerd." Wat de trainer tevreden stemt, is dat RKC tot het laatste moment heeft geprobeerd om voetballend voor de dag te komen. "We hebben stappen gemaakt en goed kunnen analyseren waar we nog tekort schieten. Daar moeten we nu op inspelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen