Daley Blind: "Ik snap heel goed dat FC Utrecht boos is"

25 april 2020, 10:42   Bijgewerkt: 25 april 2020, 10:52

Daley Blind heeft de ontwikkelingen in de Eredivisie vrijdag op de voet gevolgd. Hij zag dat de KNVB Ajax wel als nummer één uitriep, maar niet als kampioen. Dat de emotie met name bij FC Utrecht hoog is, snapt de Ajacied.

Blind had liever met AZ om het kampioenschap blijven strijden, maar zag het coronavirus roet in het eten gooien. "We zijn topsporters en het liefste hadden we willen spelen om het kampioenschap en zou proberen de prijs binnen te halen. Helaas is dat lastig in deze tijd en dus is dit besloten", zegt hij tegen De Telegraaf.

Voor Utrecht, SC Cambuur en De Graafschap zijn de druiven zuur. Utrecht grijpt naast een Europees ticket, en dat terwijl het een duel minder gespeeld heeft dan Willem II en ook de bekerfinale nog zou spelen. "Ik snap heel goed dat FC Utrecht boos is, ja. Ze hadden een speelronde extra en ook de bekerfinale nog tegoed. Ik snap dat er voor die club heel veel op het spel staat. Het is aan Utrecht om hun eigen conclusies te trekken en daar ga ik niet over."

Lees ook: Van Seumeren boos op KNVB: "Enorme willekeur"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen