Spoorboekje: terug naar de bijna degradatie van Vitesse

26 april 2020, 08:37

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 26 april.

Specials

Terug naar seizoen 2003/04: de bijna degradatie van Vitesse

De Eredivisie ligt stil en ook in het buitenland wordt niet gevoetbald. Alle tijd om in de archieven te duiken van de nostalgische seizoenen die Nederland heeft gekend. We blikken terug op de verrassingen van de laatste twintig jaar: welke clubs, spelers en trainers zorgden voor vreugdevolle verrassingen of juist sombere surprises? In deel vier: het gitzwarte seizoen 2003/2004 van Vitesse. 

Wedstrijden

Isloch - Vitebsk (17.00 uur)

Wit-Rusland is in deze tijden een vreemde eend in de bijt, aangezien er in dat land 'gewoon' gevoetbald wordt. Vanmiddag om 17.00 uur speelt Isloch thuis tegen Vitebsk en dat is een belangrijk duel in de strijd om de Europese tickets. De thuisclub staat zesde, terwijl de bezoekers vierde staan. De competitie is nog maar net begonnen en dus kunnen er direct goede zaken gedaan worden.

Voetbal op tv

14.30 uur: Classic Match: Feyenoord – Heracles Almelo (2016/17), FOX Sports 1, flashback

15.00 uur: ode aan Johan Cruijff, NPO 1, uitgebreide terugblik op leven Johan Cruijff

22.15 uur: UEFA Nations League: Nederland – Frankrijk, Ziggo Sport, flashback

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen