Bij Willem II heerst gepaste blijdschap: "Terecht op vijfde plek"

24 april 2020, 19:44

Waar bij een aantal clubs onvrede en woede heerst, is er bij Willem II blijdschap. Als nummer vijf van de Eredivisie mogen de Tilburgers de voorronde van de Europa League in. "Het is een goede zaak dat de KNVB knopen heeft doorgehakt", aldus algemeen directeur Martin van Geel.

"Clubs weten waar ze aan toe zijn in deze bizarre coronaperiode waarin we met zijn allen terecht zijn gekomen. Eindigen als vijfde en daarmee het behalen van Europees voetbal is een mijlpaal in onze clubgeschiedenis en de kroon op een tot dusver heel mooi seizoen. Daar zijn we gepast blij mee en trots op", vervolgt Van Geel op het clubkanaal van Willem II. "We leven echter ook mee met clubs waarvoor dit besluit vervelende gevolgen heeft."

Lees ook: juridische stappen FC Utrecht

De vijfde plaats had Willem II anders een plek in de play-offs opgeleverd. "Natuurlijk hadden we liever de competitie afgerond, maar de gezondheid van ons allen gaat boven alles. Feit blijft dat we terecht op deze vijfde plek staan, wat na dit besluit recht geeft op kwalificatie voor de Europa League", aldus technisch directeur Joris Mathijsen. "Dat hebben we samen, op eigen kracht en met mooie overwinningen op onder andere Ajax, AZ en PSV bereikt. Complimenten daarom voor Adrie, de complete staf en met name de spelersgroep. Het is een geweldige prestatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen