ADO-directeur Hamdi: "Snap niet dat mensen dit oneerlijk vinden"

24 april 2020, 19:26

Bij ADO Den Haag heeft Mohammed Hamdi voor bijzondere teksten gezorgd. De algemeen directeur snapt de ophef over het besluit van de KNVB om niemand te laten degraderen of promoveren eigenlijk niet. "Ik snap niet dat mensen dit oneerlijk vinden."

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. Dat ze in Den Haag het besluit terecht vinden, is meer dan logisch. Maar het feit dat Hamdi niet snapt dat ze dit in Leeuwarden of Doetinchem niet onterecht vinden, is wel enigszins gek. "Voor ons voelt het als rechtvaardig omdat wij altijd hebben gezegd dat de competitie nog niet gespeeld was. Wij hadden zeker nog het geloof dat wij in de Eredivisie op sportieve gronden konden handhaven", zei Hamdi, die wel snapte dat niet iedereen even blij was met dit besluit.

"Ik vind dat de KNVB dat op de juiste manier heeft gedaan. Voor ons is het gunstig, maar ik kan me ook voorstellen dat andere clubs minder blij zijn", aldus Hamdi, die op de clubsite van ADO Den Haag ook nog met een officiële reactie kwam. "Natuurlijk zorgt deze uitkomst voor duidelijkheid en ook voor opluchting. Het is een uitzonderlijk einde van een moeilijk seizoen. Want dat het moeilijk was, weet iedereen." In de competitie had ADO weliswaar een relatief gunstig programma én heeft het traditioneel een sterk seizoensslot, de achterstand op een veilige plek was zeven punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen