Groningen stelt oud-prof Van Gessel aan als trainer beloftenploeg

24 april 2020, 12:33

Wederom nieuws bij FC Groningen. Eerder op deze vrijdag werd al bekend dat Alfons Arts langer assistent blijft van Danny Buijs en nu is er ook duidelijkheid gekomen over de beloftenploeg. Sander van Gessel wordt namelijk de trainer van die ploeg.

Van Gessel is één van de twee assistenten van Buijs bij het eerste. De 43-jarige oud-prof was daarvoor jarenlang werkzaam in de jeugdopleiding. 'In zijn nieuwe rol als eindverantwoordelijke voor het nieuw te formeren onder-21 team is Van Gessel de brug tussen Opleiding en eerste selectie', meldt Groningen.

Van Gessel is blij dat er duidelijkheid is. "Het hing al langer in de lucht, dat het deze kant zou opgaan. Het is fijn dat er nu duidelijkheid is. Het geeft richting in een onzekere tijd. Ik ben blij met de kans die me wordt geboden in deze rol, die aansluit bij mijn ambitie en waarin ik me verder denk te kunnen ontwikkelen als trainer/coach. Ik neem daarin de ervaringen vanuit mijn rol als assistent mee en blijf ook intensief samenwerken met de staf van de eerste selectie. Verder verheug ik me op de hernieuwde samenwerking binnen de Opleiding en hoop ik eraan bij te dragen dat zoveel mogelijk jonge talentvolle spelers uit het nieuwe onder-21-team de volgende stap kunnen maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen