Antwerp gaat tegen stroom in en wil competitie afmaken

24 april 2020, 09:22

In tegenstelling tot enkele andere Pro League-clubs wil Antwerp FC het seizoen in België wel afmaken. De club weigert zich neer te leggen bij het definitief stoppen van het seizoen door de coronacrisis. De club staat vierde en wil het seizoen graag na 1 juli afmaken.

Dat laat de club bij monde van voorzitter Paul Gheysens weten aan Sporza. "Ik pleit ervoor om ten laatste op 1 juli opnieuw te beginnen", laat hij weten. "Uiteraard achter gesloten deuren, zolang de virologen dat zeggen. Maar ik zou het huidige seizoen nog uitspelen." De Raad van Bestuur adviseerde eerder al om de competitie te stoppen en Club Brugge als kampioen uit te roepen. Maandag worden er knopen doorgehakt op de algemene vergadering.

Gheysens stelt dat de topclubs willen stoppen, terwijl de rest wel graag door wil. "Er willen drie ploegen stoppen, namelijk zij die de buit al binnen hebben en bang zijn die te verliezen als we toch doorspelen", stelt de preses van de club van Wesley Hoedt. "De andere clubs moeten het maar uitzoeken. Het is allemaal zo opportunistisch. Wij zullen de poot maandag honderd procent zeker stijf houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen