Vertonghen ligt door coronacrisis nog beter in de markt

23 april 2020, 14:54

Over de toekomst van Jan Vertonghen is nog weinig bekend. De Belgische verdediger beschikt bij Tottenham Hotspur over een aflopend contract en staat in de belangstelling van een tal van clubs. De coronacrisis heeft de interesse voor Vertonghen alleen nog maar meer aangewakkerd.

Dat vertelt hij aan PlaySports. "Er is met de lockdown heel veel onzekerheid gekomen op de transfermarkt, maar gek genoeg heeft dat alleen maar positief gewerkt op mij. Ik ben gratis en veel clubs hebben geen geld om transfers te doen", weet Vertonghen, die de voorbije maanden aan onder meer Ajax en een aantal Italiaanse topclubs is gelinkt.

Een beslissing over zijn toekomst neemt hij nog niet. "Want ik wil echt voor de juiste club tekenen, dat kan ook weer Tottenham zijn. Sowieso moet het een club met veel ambitie zijn, want die heb ik ook nog. Ik wil nog een paar jaar op het hoogste niveau doorgaan en het liefst nog in de Champions League."

Vertonghen geeft aan dat hij graag nog een nieuwe taal wil leren. "Spanje en Italië zijn dus zeker opties. De interesse uit die landen is er dus wel, maar het is nu ook niet zo dat ik morgen al ergens kan tekenen. Ook die clubs wachten in deze onzekere tijden liever wat af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen