'Zeefuik geniet interesse PSV, Southampton en Stade Reims'

'Zeefuik geniet interesse PSV, Southampton en Stade Reims'

23 april 2020 – Deyovaisio Zeefuik kan zijn loopbaan in Engeland of Frankrijk vervolgen. De 22-jarige rechtsback van FC Groningen is volgens Eurosport-journalist Manu Lonjon in verregaande onderhandelingen met Southampton en Stade Reims. Ondertussen zou Zeefuik ook op de radar staan bij PSV.Zeefuik staat al langere tijd in de belangstelling van Stade Reims. De rechtsachter werd de laatste twee transferperiodes ook in verband met een overgang naar Frankrijk. Afgelopen winter pikten de Fransen Kaj Sierhuis op uit Groningen. Ook Azor Matusiwa zou in de belangstelling staan van de Ligue 1-club. De interesse van Southampton voor Zeefuik is nieuw.

Waarschijnlijk komt Zeefuik pas serieus in beeld bij PSV in beeld als Denzel Dumfries uit Eindhoven vertrekt. Onder meer AC Milan zou de Oranje-international op de korrel hebben, maar voorlopig ligt Dumfries nog tot de zomer van 2023 vast bij PSV.

Eerder werd Zeefuik gelinkt aan een andere Franse club, Lille. De kans dat de vleugelverdediger komend seizoen niet meer het groen-wit van Groningen om de schouders draagt, is groot. Hij beschikt bij de Trots van het Noorden over een contract dat volgend jaar zomer afloopt.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020