Onzekerheid vreet aan Neymar: "Het maakt me angstig"

23 april 2020, 12:04

Neymar staat te trappelen van ongeduld. De sterspeler van Paris Saint-Germain staat liever vandaag dan morgen weer op het voetbalveld, maar verblijft voorlopig nog in zijn thuisland Brazilië. "Het maakt me angstig dat ik niet weet wanneer ik kan terugkeren", wordt hij geciteerd door L'Equipe.

De Braziliaan ontvluchtte Frankrijk enkele weken geleden en houdt zich sindsdien schuil in zijn villa in Mangaratiba, net onder Rio de Janeiro. "Ik wil weer spelen. Ik mis het op de club zijn, mijn teamgenoten bij PSG en het voetbal. Ik weet ook zeker dat fans zo snel mogelijk iedereen weer op het veld willen hebben. Hopelijk wordt de beslissing snel genomen."

In tegenstelling tot in Nederland zit in Frankrijk het seizoen er nog niet op. Als het seizoen alsnog wordt beëindigd, heeft Neymar mogelijk zijn laatste wedstrijd in de Ligue 1 gespeeld. Hij wordt veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar FC Barcelona. De opgestapte vicevoorzitter van de Catalaanse club, Emili Rousaud, liet onlangs weten dat Barça de aanvaller gaat proberen terug te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen