Spoorboekje: topoverleg KNVB, terug naar seizoen 2002/03

24 april 2020, 11:09

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 24 april.

Nieuws

Topoverleg KNVB

Het wordt een heel belangrijke dag voor het Nederlandse voetbal. De KNVB komt vandaag bijeen met alle clubs en betrokkenen om te bespreken hoe het seizoen wordt beëindigd. Wordt Ajax uitgeroepen tot kampioen? Hoe worden de Europese tickets verdeeld? En gaan er clubs promoveren/degraderen? Ook wordt duidelijk wat de gevolgen zijn van het stopzetten van de Eredivisie Vrouwen.

Lees ook: 'KNVB legt lot ADO en RKC in handen collega-clubs'

Specials

Terug naar seizoen 2002/03: NEC en NAC verrassen iedereen

De Eredivisie ligt stil en ook in het buitenland wordt niet gevoetbald. Alle tijd om in de archieven in te duiken in de nostalgische seizoenen die Nederland heeft gekend. We blikken terug op de verrassingen van de laatste twintig jaar: welke clubs, spelers en trainers zorgden voor vreugdevolle verrassingen of juist sombere surprises? In deel III: het NEC van Johan Neeskens in 2002/2003.

Voetbal op tv

14.00 uur: Deelder, oer-Spartaan, FOX Sports 1 - documentaire

18.00 uur: De Vlaamse Gary Lineker, FOX Sports 2 - documentaire

18.30 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Select - voetbaltalkshow

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica - voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen