'Lucratieve aanbiedingen in Azië voor Linssen, Matavz en Diemers'

'Lucratieve aanbiedingen in Azië voor Linssen, Matavz en Diemers'

22 april 2020 – Bryan Linssen, Tim Matavz én Mark Diemers kunnen mogelijk een lucratieve overstap maken naar Azië. Het Vitesse-duo is na dit seizoen transfervrij en kunnen een enorm salaris ophalen in China, terwijl voor de sterkhouder van Fortuna Sittard interesse is uit een niet nader genoemd land in Azië. Voor hem moet wél een transfersom op tafel komen, omdat hij een doorlopend contract heeft. Clubs worden niet genoemd.Dat schrijft De Telegraaf. Linssen werd recentelijk serieus gelinkt aan Feyenoord, dat in hem een mogelijke vervanger ziet van de geblesseerde Luis Sinisterra. De Gelderlander schreef eerder ook al dat Linssen enorme aanbiedingen op zak heeft financieel: hij zou 1,8 miljoen euro kunnen verdienen in China. De Telegraaf spreekt over een netto-salaris 'dat alleen Ajax aan zijn beste spelers uitkeert' en dat zou dus nog veel hoger liggen. Een overstap naar Feyenoord zou dan ook alleen op sportieve gronden gebeuren.

Matavz kan ook een lucratief contract ondertekenen, al is een akkoord nog niet aan de orde volgens het dagblad. De ervaren spits (31) heeft een aflopend contract in Arnhem en tekent niet bij. Eerder liet hij weten aan een Amerikaans avontuur te denken, terwijl er ook uit Turkije interesse was. In China verwacht men in juni weer te voetballen. 

Diemers
Voor Fortunees Diemers is de situatie anders, bij hem wordt geen concreet land genoemd waaruit interesse is. Door de coronacrisis hebben de meeste clubs in Azië wel uitstel gekregen in de transferwindow, waardoor ze tot later in het jaar spelers mogen aantrekken. Fortuna Sittard-trainer Kevin Hofland liet weten dat hij rekening houdt met een vertrek van Diemers, in wie ook FC Groningen geïnteresseerd zou zijn.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020