'Sparta nog altijd in onzekerheid over Harush en Mattheij'

22 april 2020, 18:54

Sparta Rotterdam houdt nog altijd rekening met een vertrek van Jurgen Mattheij en Ariel Harush. Het duo heeft een contractvoorstel op zak van de Rotterdammers, maar het is zeer onzeker of ze zullen bijtekenen. In de situatie van beide sterkhouders is de laatste tijd namelijk nog niets veranderd. 

Dat schrijft Voetbal International. Mattheij gaf eerder ook al aan dat hij niet wil verlengen bij Sparta Rotterdam, vanwege zijn wens om naar het buitenland te gaan. Ondanks de coronacrisis, is hij niet van plan om zijn wens te veranderen. "Niemand weet wat de huidige situatie gaat betekenen. Ik verwacht dat clubs gaan wachten. Ik wacht mee", vertelt Mattheij tegenover het weekblad.

Voor Harush geldt hetzelfde: hij was in onderhandeling over een nieuwe verbintenis, maar keerde vanwege de coronacrisis terug naar Israël. Daarom is het zeer de vraag of hij alsnog zal bijtekenen, ondanks dat hij eerste keeper is geworden het afgelopen seizoen. Toen dat nog niet aan de hand was, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/356952/sparta-doelman-harush-op-bank-daar-ben-ik-teleurgesteld-over/,_blank,sprak hij eerder zijn onvrede uit]. Nick Olij was volgens diverse media in beeld op Het Kasteel als zijn opvolger. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen