Kuyt past voor functie als trainer van Feyenoord onder 21 jaar

22 april 2020, 09:59

Dirk Kuyt heeft bedankt voor een functie als trainer van Feyenoord onder 21. Voor de Rotterdamse club gold het clubicoon als hoofdkandidaat. Dit jeugdelftal doet volgend seizoen mee aan de nieuwe O21-competitie. Feyenoord is de enige club die daaraan meedoet. 

Het Algemeen Dagblad meldt dat Kuyt komend seizoen zoveel mogelijk in de Feyenoord-keuken wil rondsnuffelen, zowel bij de jeugd als bij het eerste elftal. Ook gaat de huidige trainer van Feyenoord onder 19 clubs in het buitenland bezoeken. Vandaar dat de Katwijker de aanbieding van Feyenoord naast zich neer heeft gelegd en de Rotterdammers iemand anders zullen moeten strikken.

Lees ook: Feyenoord is de enige topclub die deelneemt aan O21-competitie

In tegenstelling tot de afwijzing van Kuyt, verlengde hoofdtrainer Dick Advocaat dinsdag zijn contract met een seizoen. "De energie die Dick geeft aan deze club en dit elftal is ongelooflijk. Het is zelfs onvoorstelbaar wat hij heeft bereikt met Feyenoord tot aan het stilleggen van competitie", zegt assistent-trainer Cor Pot tegen [a,https://www.telegraaf.nl/sport/921365980/heel-feyenoord-dolblij-met-contractverlenging-dick-advocaat,_blank,De Telegraaf]. "Dick is altijd heel duidelijk, hij draait nergens omheen en is heel eerlijk naar de spelers toe. Dat gevoegd bij de energie die hij de spelers geeft, zorgde ervoor dat er al heel snel iets moois ontstond. Die gasten gingen er opeens voor, knokten voor elkaar en dat was waanzinnig voor de trainers en het publiek om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen