'Feyenoord ziet aanvaller Linssen als stand-in voor Sinisterra'

'Feyenoord ziet aanvaller Linssen als stand-in voor Sinisterra'

22 april 2020 – Feyenoord ziet Bryan Linssen als stand-in voor Luis Sinisterra. Ondanks de transfervrije status van de 29-jarige aanvaller, is zijn komst naar De Kuip beslist geen simpele optelsom. De aanvoerder van Vitesse heeft meerdere opties waar hij uit kan kiezen.



Dat schrijft Voetbal International. De 29-jarige Linssen past niettemin in het profiel van Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen. Aan de buitenspeler kleeft geen transfersom en bovendien heeft Linssen bewezen op zijn positie makkelijk te kunnen scoren. Met Linssen en Sinisterra zou Feyenoord de linkerflank dubbel bezet hebben.

Voor Linssen is een avontuur in De Kuip een mooie stap, maar of hij als breedteversterking naar Feyenoord wil? Als het nieuwe seizoen in het najaar kan beginnen, lonkt in elk geval speeltijd voor Linssen. Bij Feyenoord is Sinisterra herstellende van een kruisbandblessure en wordt de Colombiaan pas eind dit jaar terug verwacht.

Linssen heeft ook meerdere ijzers in het vuur. De Gelderlander meldde al dat Vitesse hem een riant, nieuw voorstel heeft gedaan. Ook liggen er aantrekkelijke opties uit het buitenland.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020