García: "Eerste jaar als hoofdtrainer om nooit te vergeten"

21 april 2020, 23:47

De voetbaltoekomst van Gonzalo García is ongewis. FC Twente zegde onlangs zijn contract op en over het volgende seizoen heeft de trainer nog niet gesproken. Nu het seizoen ten einde is, vraagt García zich af of hij nog op een fatsoenlijke afscheid kan nemen van de huidige spelersgroep.

"Het is een eerste jaar als hoofdtrainer geweest om nooit te vergeten", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik heb zoveel meegemaakt en dan eindigt het ook nog eens zo abrupt door een pandemie. Het lijkt wel een film waar we in zitten. Ik had al langer het gevoel, dat het seizoen niet uitgespeeld zou worden. De gezondheid is toch het belangrijkste, dus ik heb begrip voor de beslissing. Maar het is wel een grote teleurstelling om het seizoen zo te moeten eindigen. Dit wil niemand."

Omdat er veel onduidelijk was, is García nog niet met Twente om tafel gegaan over de toekomst. "Die gesprekken zullen nu gaan beginnen. Ook in de spelersgroep zijn er veel aflopende contracten. Ik hoop wel, dat ik nog ergens een keer de groep bij elkaar kan laten komen om het seizoen af te sluiten en afscheid van elkaar te nemen. Maar dat zal afhangen van hoe de maatregelen er dan uitzien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen