'Bayern parkeert komst Dest, Barça denkt aan Tagliafico'

21 april 2020, 13:41

De zomerse transfer van Sergino Dest naar Bayern München is zeer twijfelachtig geworden. De Duitsers hebben de komst van Ajacied voorlopig geparkeerd, meldt Voetbal International. Voordat de coronacrisis zijn intrede deed, leek het vertrek van de rechtsback een kwestie van tijd. Nu is de kans reëel dat Dest nog een seizoen bij Ajax blijft.

Volgens VI staat  zijn overgang naar Der Rekordmeister op on hold. "Het gaat even niet door, zoals het mij gemeld is", aldus Ajax-watcher Marco Timmer, die contact had met het management van Dest. "Dat zorgt ervoor dat hij waarschijnlijk nog een jaar in Amsterdam te zien is."

Tagliafico

Een transfer van Nicolas Tagliafico is dan wel weer goed mogelijk. De Argentijn wordt in verband gebracht met FC Barcelona. "Daar schijnt wel wat van waar te zijn", stelt Timmer. Volgens hem hebben de Catalanen lijntjes uitgegooid, maar nog niet officieel richting Marc Overmars. "Dat Tagliafico zelf de stap wil maken, is duidelijk. Ik verwacht eerlijk gezegd dat hij een van de spelers is die wel gaat."

Lees ook: 'Ajax denkt dat Tagliafico vertrekt

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen