Go Ahead Eagles verliest hoofdsponsor: "Best even emotioneel"

21 april 2020, 13:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Go Ahead Eagles verliest Thermen Bussloo als hoofdsponsor. Het welnesshotel wordt hard getroffen door de gevolgen van het coronavirus en is genoodzaakt (voorlopig) te stoppen als belangrijkste sponsor van de Eerste Divisie-club uit Deventer. De vestigingen van Quality Wellness Resorts (QWR), waar Thermen Bussloo toebehoort, zijn al ruim een maand gesloten.

"Dat heeft vanzelfsprekend grote impact op onze vestigingen, medewerkers en mogelijkheden", zegt QWR-directeur Fabian Dolman op het clubkanaal van Go Ahead. "Vandaar dat we dit besluit met pijn in het hart hebben moeten nemen." Aan het begin van 2020 spraken beide partijen nog over verlenging van de samenwerking, die al drie seizoenen duurde. "In de tussentijd is er natuurlijk ongelofelijk veel veranderd, ook voor ons. Wanneer we weer open kunnen weten we niet, maar feit is dat we dan alle tijd, energie en mogelijkheden zullen moeten aanwenden om deze situatie te boven te komen. We hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken."

Lees ook: GAE hard getroffen: "Door corona is niets meer normaal"

GAE-directeur Jan Willem van Dop: "Zoals Fabian al aangeeft, hebben we een sterke band met elkaar opgebouwd de afgelopen jaren. Amper drie maanden geleden heb je het nog over de gezamenlijke acties voor volgend seizoen, en nu hebben we te maken met deze onvermijdelijke situatie. Dat is best even emotioneel. We zijn wel heel blij dat Thermen Bussloo aan boord blijft bij de Business Club en zelfs shirtsponsor blijft bij alle jeugdteams. Dat tekent hun betrokkenheid bij de club."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen