Camp Nou mogelijk heel 2020 leeg, Real denkt aan uitwijken

21 april 2020, 09:25   Bijgewerkt: 21 april 2020, 09:47

FC Barcelona vreest dat het Camp Nou voorlopig nog lang niet open mag gooien. Sterker nog: mogelijk moet het onderkomen van de Catalaanse grootmacht zelfs voor de rest van dit kalenderjaar dichtblijven. Dat zou een enorme financiële strop zijn voor de Catalaanse grootmacht.

Dat schrijft Diario Sport. Deskundigen zouden na onderzoek hebben geadviseerd om zo veel mogelijk met een leeg stadion te voetballen. Als er in 2020 al gespeeld wordt met fans in Camp Nou, zou dat gaan met hele kleine aantallen. Als er voor de rest van dit seizoen (vrijwel) volledig zonder fans wordt gespeeld, kost dat FC Barcelona zomaar dertig miljoen euro.  

Real wijkt mogelijk uit

Real Madrid wil bij een eventuele hervatting van de Spaanse competitie voetballen in Estadio Alfredo Di Stefano (zesduizend toeschouwers) in plaats van Bernabéu. Dat schrijft Okdiario. Omdat er vermoedelijk geen toeschouwers aanwezig meer mogen komen, scheelt het een hoop geld en is het organisatorisch makkelijker om te regelen om op het onderkomen van Real Madrid Castilla, het tweede elftal van de Spaanse topclub, te spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen