Nasri laat van zich horen en ontkent dat hij zoek was

21 april 2020, 08:32

De soap rondom Samir Nasri bij Anderlecht lijkt opgehelderd: de Franse middenvelder was enkele dagen geleden spoorloos verdwenen bij de Belgische club, maar heeft het contact inmiddels goed en wel weer hersteld. Volgens de Fransman is hij nooit weggeweest en had hij niet de verkeerde intenties. Wel kampte hij een korte tijd met internetproblemen.

Dat moet de reden zijn geweest van de onrust rondom zijn persoon. In de Belgische media werd geschreven dat Nasri verdwenen zou zijn en dat niemand wist waar hij was. De oud-speler van onder andere Manchester City verblijft momenteel in het Midden-Oosten, maar dat is niet per se tegen de regels. "Ik spreek dagelijks met het hoofd van de medische staf en ik spreek ook nog met Vincent Kompany", laat hij weten in een interview met Bertrand Latour via Instagram.

In dat gesprek doet hij ook nog een oproep. "Stop alsjeblieft met deze speculatie. Er is helemaal niets aan de hand", verzekert Nasri, wiens onduidelijkheid is ontstaan door moeizaam internet. "Ik wacht of we het seizoen nog gaan hervatten en of we de play-offs nog gaan spelen. Daarna zie ik wel wat er verder gebeurt."

Een grote rol had Nasri overigens allang niet meer bij Anderlecht: sinds 4 oktober kwam hij niet meer in actie, mede vanwege blessureleed. Afgelopen zomer kwam hij op over van West Ham United, in samenspraak met Kompany. De kans lijkt derhalve klein dat zijn verbintenis verlengd gaat worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen