Van Anholt gaat nog om tafel met NAC over toekomst

20 april 2020, 11:00

NAC Breda zou mogelijk toch nog doorwillen met Pele van Anholt, maar door alle coronaperikelen staan de onderhandelingen on hold. Toch maakt de verdediger zich nog geen grote zorgen over zijn toekomst. "NAC wil sowieso met me praten", vertelt hij.

Tegenover BN/De Stem gaat hij in op zijn toekomst. "Door corona staat het alleen op een laag pitje. Shit, straks ben ik werkloos? Nee, zo denk ik niet. Mij krijg je niet snel gek meer", aldus Van Anholt. "Ik ga al een jaar of tien mee en weet dat de voetballerij van onzekerheden aan elkaar hangt. Ik ben meer in afwachting of het seizoen wel of niet doorgaat. Als er moet worden gespeeld vanwege het financiële aspect, dan moet dat maar. Op zich wil ik best voetballen, maar het moet ook verantwoord zijn voor onze gezondheid."

Lees ook: 'NAC Breda neemt na dit seizoen afscheid van zestal'

Vooralsnog baalt Van Anholt net als vrijwel iedereen vooral van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. "Dit is als een slechte film met een open einde. Je wilt dat het normale leven terugkomt, maar dat niet gaat", weet hij. "Alles is op pauze gezet. Ons gedrag verandert. In de supermarkt lopen mensen krampachtig om andere mensen heen, alsof je een raar persoon bent. Gek om mee te maken, terwijl de mensen in het noorden doen alsof er niks aan de hand is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen